Våra värderingar

Vår enkla princip

HERE startades 2016 av de tre kollegorna Robin Pettersson, Niklas Johansson och Gustav Önneslöv. Trion hade tidigare varit med och byggt upp en av Göteborgs första specialistbyråer inom Google Ads och hade ett mångårigt samarbete bakom sig. I slutet av 2015 bestämde man sig dock för att följa en ny vision som hade vuxit fram under åren och drivkraften var enkel.

"Vi startade HERE av en enda anledning, vi ville att alla skulle må bra på jobbet"

Robin Pettersson, CEO och Digital Growth Specialist

Robin Pettersson - Digital Growth Specialist

Så vad innebär det att bygga en byrå där alla mår bra?

"Först och främst handlar det om att rekrytera rätt person till rätt roll. Det vilar mycket ansvar hos var och en av oss på byrån så för att hålla principen levande är det viktigt att vi alla verkligen älskar det vi gör. Med det sagt har vi såklart både bra och dåliga dagar men i grunden har alla en roll med uppgifter som de brinner för."

 

Men hur resultatinriktade kan man vara när man prioriterar en rolig vardag?

"Missförstå mig rätt, att ha roligt på jobbet handlar delvis om vad vi gör på dagarna men lika mycket om de resultat vi levererar i våra yrkesroller. Vi har passion för vårt arbete och drivs i grunden av att se effekten av våra insatser, något som också gör oss framåtsträvande i vår individuella utveckling vilket i sin tur skapar en exponentiell kunskapsutveckling hos hela teamet. Det är just det som gör att vi kan stå längst fram i en bransch som är i ständig rörelse. Vi tror verkligen att de riktigt bra resultaten bara kan levereras av de som mår riktigt bra på jobbet, men vi förstår också att vårt jobb kräver en viss typ av intresse. Något vi som sagt tar på största allvar i våra rekryteringsprocesser."

 

Nu låter det som att ni arbetar dygnet runt, finns det ingen risk att ni kör huvudet i väggen?

"Jo det är en risk vi pratar om med jämna mellanrum. Hos oss är alla självständiga och styr i mångt och mycket sina egna arbetstider. Vårt sätt att motverka överarbete är att vi följer upp och diskuterar aktuell arbetsbelastning på våra veckomöten. Det har blivit ett viktigt verktyg för att kunna balansera våra insatser internt och vi tar ofta hjälp av varandra när det behövs. Som tur är är vi små nog att se efter och ta hand om varandra både på och utanför arbetet."

 

Så ni har ett stort fokus på personalen, är de viktigare än era kunder?

"Självklart. Personalen är vår produkt och utan dem hade vi inte kunnat ha några kunder. Samtidigt tillämpar vi vårt tänk även på våra beställare som i allra högsta grad blir våra vänner och kollegor, inte konstigt med tanke på hur tätt vi ofta samarbetar. Principen är enkel och ger effekt genom hela kedjan; om vi mår bra levererar vi bra resultat, levererar vi bra resultat får våra beställare också en enklare och roligare vardag. Det här tänket genomsyrar hela vårt arbetssätt och har resulterat i långvariga relationer både i och utanför våra yrkesroller."

 

Kundcase TRUMPF - Marknadsteamet

Vårt team

Robin Pettersson

Digital Growth Specialist

robin(a)here.se
+46 (0)723 - 32 75 10

Robin Olsen

Digital Growth Specialist

robin.olsen(a)here.se
+46 (0)704 46 82 55

Niklas Johansson

Digital Growth Specialist

niklas(a)here.se
+46 (0)735 - 42 91 05

Gustav Önneslöv

Digital Growth Specialist

gustav(a)here.se
+46 (0)737 - 40 30 51

Dennis Han

Digital Growth Specialist

dennis(a)here.se
+46 (0)736 - 94 99 42

Gary Vasquez

Digital Growth Specialist

gary(a)here.se
+46 (0)762 69 33 00

Pontus Engqvist

Digital Growth Specialist

pontus(a)here.se
+46 (0)761 36 44 80

Rasmus Dagerhorn

Digital Growth Specialist

rasmus(a)here.se
+46 (0)762 69 33 00

Alex Huang

Digital Growth Specialist

alex(a)here.se
+46 (0)737 - 53 41 67

Vår historia

Maj 2016

HERE startas av de gamla kollegorna Robin Pettersson, Niklas Johansson och Gustav Önneslöv och man öppnar sitt första kontor på Nygatan i Alingsås.

Augusti 2016

Alexander Huang ansluter till trion för att arbeta med Affiliatemarknadsföring, bokföring och ekonomi.

Februari 2017

Dennis Han börjar på byrån och kliver på rollen som Google Adsspecialist med målet att effektivisera byråns generella arbetssätt.

April 2017

HERE flyttar från sitt lilla kontor på Nygatan till den nyrenoverade och minst sagt fantastiska fabriksmiljön på Nääs Fabriker i Tollered.

kappahl
monki_logo
eleiko
yamaha_music
mockfjards
trumpf
prioritet_finans
ihm

here_logo_vit
Hither AB
559033-9353

pil_morph_4

Linkedin

Cookie & Privacy Policy