HERE tillhör topp 3% av Sveriges byråer inom Google Ads

HERE blir Google Premier Partner 2023

I år, 2023, fick vi återigen äran att titulera oss som Google Premier Partner. En utmärkelse som delas ut av Google och som innebär att vi kvalificerat oss som en av de topp 3% bästa byråerna i Sverige inom Google Ads.

Kriterierna för att kunna kvalificera sig som Google Premier Partner har vi listat nedan.

Nr 1

Kundtillväxt

Här bedöms vår förmåga att rekrytera nya kunder till Google Ads men framförallt vår förmåga att få befintliga kunder att växa.

Nr 2

Kundlojalitet

Här bedöms vår förmåga att förvalta och behålla kunder och därigenom vår förmåga att utveckla långsiktiga samarbeten.

Nr 3

Diversifiering

Här bedöms vår förmåga att framgångsrikt arbeta med samtliga tekniker och kampanjtyper som finns i Google Ads så som Sök, Display, Video etc.

Nr 4

Annonsutgifter

Här tittar man på hur mycket pengar våra kunder investerar i Google Ads årligen och vår förmåga att hantera större annonsbudgetar.

Fördelar som Google Premier Partner

För oss som byrå innebär utmärkelsen att vi kan hjälpa våra kunder mer effektivt än tidigare genom en mängd förmåner som kommer med partnerskapet. Bland annat har vi tillgång till mer avancerad support som kan göra skillnad i mer tekniska frågor eller vid buggar där den vanliga supporten har svårt att svara, dessutom kan vi få hjälp dygnet runt.

Vi får även tillgång till Betaversioner av nya funktioner som vi kan testa tillsammans med våra kunder, före deras konkurrenter. Dessutom delar Google med sig av mer djupgående insikter om bland annat branschtrender och kundbeteenden som vi kan nyttja i de mer strategiska diskussionerna med våra kunder.

Rasmus Dagerhorn, Digital Growth Specialist, HERE

"Det känns oförskämt kul att vi kvalificerat oss till att bli en Google Premier Partner! Jag är övertygad om att det är en effekt av den företagskultur vi byggt upp gemensamt i teamet där allas åsikt räknas, något som gjort att vi över tid utvecklat rutiner där alla får chans att dela med sig av insikter vilket också gör att vi hela tiden finslipar vårt arbetssätt utefter de senaste trenderna och funktionerna i verktyget! När det dessutom är kul på jobbet blir jobbet ofta desto bättre och resultaten i de konton vi arbetar med bekräftar den teorin. Att slutligen få den här utmärkelsen från Google är som pricken över i:et, nu tillhör vi officiellt de topp 3% bästa byråerna i landet!"

Rasmus Dagerhorn, Digital Growth Specialist, HERE
IHM Business School, framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer
IHM Business School Logotyp

IHM Business School

Läs om hur HERE i flera års tid har utbildat framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer.

Innovatum Science Distrikt, fyrbodals affärstävling
Innovatum Science Park Logotyp

Innovatum Science Park

Läs om hur HERE hjälpt ISP som genom projekt och inkubatorprogram hjälper startups i deras tillväxtresa.

TRUMPF Maskin 100 år, case study
TRUMPF logotyp

TRUMPF Scandinavia

Läs om hur Karin gick från att vara ensam på marknadsavdelningen till att nu arbeta i ett team.

Träffa teamet