NYHET

HERE blir Google Premier Partner 2023

HERE tillhör topp 3% av Sveriges byråer inom Google Ads

I år, 2023, fick vi återigen äran att titulera oss som Google Premier Partner. En utmärkelse som delas ut av Google och som innebär att vi kvalificerat oss som en av de topp 3% bästa byråerna i Sverige inom Google Ads.

Kriterierna för att kunna kvalificera sig som Google Premier Partner har vi listat nedan.

HERE-Premierpartner-Google
Nr 1

Kundtillväxt

Här bedöms vår förmåga att rekrytera nya kunder till Google Ads men framförallt vår förmåga att få befintliga kunder att växa.

Nr 2

Kundlojalitet

Här bedöms vår förmåga att förvalta och behålla kunder och därigenom vår förmåga att utveckla långsiktiga samarbeten.

Nr 3

Diversifiering

Här bedöms vår förmåga att framgångsrikt arbeta med samtliga tekniker och kampanjtyper som tillhandahålls i Google Ads så som Sök, Display, Video etc.

Nr 4

Annonsutgifter

Här tittar man på hur mycket pengar våra kunder investerar i Google Ads årligen och vår förmåga att hantera större annonsbudgetar.

Fördelar som Google Premier Partner

För oss som byrå innebär utmärkelsen att vi kan hjälpa våra kunder mer effektivt än tidigare genom en mängd förmåner som kommer med partnerskapet. Bland annat har vi tillgång till mer avancerad support som kan göra skillnad i mer tekniska frågor eller vid buggar där den vanliga supporten har svårt att svara, dessutom kan vi få hjälp dygnet runt.

Vi får även tillgång till Betaversioner av nya funktioner som vi kan testa tillsammans med våra kunder, före deras konkurrenter. Dessutom delar Google med sig av mer djupgående insikter om bland annat branschtrender och kundbeteenden som vi kan nyttja i de mer strategiska diskussionerna med våra kunder.

"Det känns oförskämt kul att vi kvalificerat oss till att bli en Google Premier Partner! Jag är övertygad om att det är en effekt av den företagskultur vi byggt upp gemensamt i teamet där allas åsikt räknas, något som gjort att vi över tid utvecklat rutiner där alla får chans att dela med sig av insikter vilket också gör att vi hela tiden finslipar vårt arbetssätt utefter de senaste trenderna och funktionerna i verktyget! När det dessutom är kul på jobbet blir jobbet ofta desto bättre och resultaten i de konton vi arbetar med bekräftar den teorin. Att slutligen få den här utmärkelsen från Google är som pricken över i:et, nu tillhör vi officiellt de topp 3% bästa byråerna i landet!"

Teamet från HERE

Kollegorna bakom utmärkelsen

Gustav Önneslöv

Digital Growth Specialist

gustav(a)here.se

Rasmus Dagerhorn

Digital Growth Specialist

rasmus(a)here.se

Dennis Han

Digital Growth Specialist

dennis(a)here.se

KUNDCASE

Innovatum Science Park

Innovatum District är en av Sveriges främsta mötesplatser och ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

IHM Business School

Läs om hur HERE i flera års tid har utbildat framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

Nordiska Skorstensprodukter

Läs om samarbetet mellan HERE & NSPAB och digitaliseringen av sälj- och marknad.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

apak_logo
eleiko
yamaha_music
rudholm_group_logo
borjessons-logo
smh-logo
ihm

Allt börjar med ett möte

Funderar du på hur du kan utveckla din arbetsprocess runt digital marknadsföring men saknar ett team? Eller letar du efter specialister som kan komplettera ditt befintliga team och samtidigt hjälpa dig förbättra både uppföljningsarbetet och resultatet i era digitala kanaler?

Fyll i formuläret så tar en av våra strateger kontakt för att boka ett första möte, där går vi sen igenom ert nuläge och tittar på möjliga lösningar framåt samt reder ut om vi skulle kunna vara rätt partner för just ert projekt.

Google Premier Partner
google_analytics_certified_professional-1
bing_ads_accredited_professional
meta_business_partner-1
linkedin_marketing_partner
pinterest_marketing_partner-1
cookieinformation

here_logo_vit
Hither AB
559033-9353

pil_morph_4

Linkedin

Cookie & Privacy Policy