NYHET

Dreamlogistics blir Shelfless och väljer HERE som SEO-partner

Dreamlogistics blir Shelfless

Det är nog ingen i e-handelsbranschen som undgått varumärket Dreamlogistics med e-handelslegenden Jonas Ahlgren i spetsen. Dreamlogistics har de senaste 15 åren tillhandahållit en lösning för tredjepartslogistik och har sedan starten alltid legat i teknisk framkant med målet att erbjuda sina kunder bästa möjliga, och dessutom mest kostnadseffektiva, lösning! Något de lyckats så bra med att de 2021 förvärvades av den Norska jätten Bring.

I samband med förvärvet blev det också naturligt att byta namn för att passa in under Brings imponerande portfolio av logistiktjänster och efter en lång process landade man till slut i namnet "Shelfless".

Namnet kommer från det engelska ordet "shelfless" som betyder "hyllöst" samt det engelska ordet "selfless", alltså "osjälvisk", som representerar att man är starkare tillsammans. Något som också är kärnan i deras fulfillmentlösning. Kort förklarat är Shelfless en helhetslösning där de tar hand om hela kundresan åt dig. Allt från varumottagning och lagring till plockning, packning och returhantering så att du fullt ut kan fokusera på att låta din nätbutik växa.

Jonas Ahlgren

HERE väljs till SEO-partner

I samband med namnbytet blev det också oundvikligt att byta domännamn, Dreamlogistics.se hade legat aktivt under en lång tid och därigenom också blivit en auktoritär domän hos Google, något man ville värna om i samband med övergången till Shelfless varvid man bestämde sig för att ta kontakt med en byrå som kunde hjälpa till vid migreringen och ta på sig rollen som SEO-partner. Ett mycket ärofyllt uppdrag som till sist landade hos oss på HERE.

"Jag och Jonas har känt varandra under många år och haft med varandra att göra i liknande sammanhang tidigare så det var grymt kul när han hörde av sig för att höra om vi var intresserade av uppdraget. Därefter kopplade han ihop mig med sin kollega Saman som ansvarade för att driva igenom projektet och efter ett antal möten landade till slut uppdraget hos oss. Något vi är riktigt stolta över!"

 

Med det sagt vill vi tacka våra vänner på Shelfless för förtroendet och håller tummarna att vi får chansen att jobba många år tillsammans framöver.

"Jag har diggat Robin och hans bolag så länge jag kan minnas och det känns därför extra bra att vi nu får jobba tillsammans!"

Teamet från HERE

Kollegorna bakom uppdraget

Gary Vasquez

Digital Growth Specialist

gary(a)here.se

Robin Pettersson

Digital Growth Specialist

robin(a)here.se

KUNDCASE

Innovatum Science Park

Innovatum District är en av Sveriges främsta mötesplatser och ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

IHM Business School

Läs om hur HERE i flera års tid har utbildat framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

Nordiska Skorstensprodukter

Läs om samarbetet mellan HERE & NSPAB och digitaliseringen av sälj- och marknad.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

apak_logo
eleiko
yamaha_music
rudholm_group_logo
borjessons-logo
smh-logo
ihm

Allt börjar med ett möte

Funderar du på hur du kan utveckla din arbetsprocess runt digital marknadsföring men saknar ett team? Eller letar du efter specialister som kan komplettera ditt befintliga team och samtidigt hjälpa dig förbättra både uppföljningsarbetet och resultatet i era digitala kanaler?

Fyll i formuläret så tar en av våra strateger kontakt för att boka ett första möte, där går vi sen igenom ert nuläge och tittar på möjliga lösningar framåt samt reder ut om vi skulle kunna vara rätt partner för just ert projekt.

Google Premier Partner
google_analytics_certified_professional-1
bing_ads_accredited_professional
meta_business_partner-1
linkedin_marketing_partner
pinterest_marketing_partner-1
cookieinformation

here_logo_vit
Hither AB
559033-9353

pil_morph_4

Linkedin

Cookie & Privacy Policy