Yrkeshögskolan i Borås väljer HERE som partner för framtagning av ny kurs

Digital AD / Copy

HERE har fått äran att ta fram en kurs för den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen "Digital AD / Copy" som är en av de mest populära utbildningarna på Yrkeshögskolan i Borås. Kursen vi har fått i uppdrag att skapa heter "Digital Marknadsföring" och ska syfta till att ge de studerande en gedigen överblick över samtliga digitala kanaler och annonsverktyg då deras framtida jobb som AD och Content Writers i allra högsta grad kommer påverkas av de olika kanalerna och dess annonsformat.

Uppdraget är en effekt av tidigare insatser HERE gjort för Yrkeshögskolan i Borås där kollegorna Robin Olsen och Pontus Engqvist har gästföreläst på ovan nämnda ämne. I samband med att man reviderat utbildningen har man kommit fram till att man vill utveckla utbildningen ytterligare och gå ännu lite djupare in på just digital marknadsföring.

"Det har varit oerhört givande att gästföreläsa på Borås YH men det är såklart desto roligare att vi nu fått möjlighet att ta fram en hel kurs för kommande klasser. Som föreläsare tvingas man verkligen stå på tårna vilket är superkul men det är inget som är så motiverande som att se de studerandes utveckling från första dagen till den sista. Att få vara en del av deras resa är stort och jag ser fram emot att följa dessa människor på deras resa i branschen många år framöver."

Pontus Engqvist, Digital Growth Specialist, HERE

Kursen är beräknad att dra igång till hösten och ansvarig kursledare från HERE är Pontus Engqvist.

Klas Ekdahl, Utbildningsledare på Yrkeshögskolan i Borås, Digital AD/Copy

"Så glad att få välkomna vår nya utbildningskonsult Pontus Engqvist till höstens kurs i Digital Marknadsföring! Tillsammans kommer vi utforska spännande möjligheter och strategier för att lyckas i den digitala världen."

Klas Ekdahl, Utbildningsledare på Yrkeshögskolan i Borås
IHM Business School, framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer
IHM Business School Logotyp

IHM Business School

Läs om hur HERE i flera års tid har utbildat framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer.

Innovatum Science Distrikt, fyrbodals affärstävling
Innovatum Science Park Logotyp

Innovatum Science Park

Läs om hur HERE hjälpt ISP som genom projekt och inkubatorprogram hjälper startups i deras tillväxtresa.

TRUMPF Maskin 100 år, case study
TRUMPF logotyp

TRUMPF Scandinavia

Läs om hur Karin gick från att vara ensam på marknadsavdelningen till att nu arbeta i ett team.

Träffa teamet