NYHET

Yrkeshögskolan i Borås väljer HERE som partner för framtagning av ny kurs

Digital AD / Copy

HERE har fått äran att ta fram en kurs för den 2-åriga yrkeshögskoleutbildningen "Digital AD / Copy" som är en av de mest populära utbildningarna på Yrkeshögskolan i Borås. Kursen vi har fått i uppdrag att skapa heter "Digital Marknadsföring" och ska syfta till att ge de studerande en gedigen överblick över samtliga digitala kanaler och annonsverktyg då deras framtida jobb som AD och Content Writers i allra högsta grad kommer påverkas av de olika kanalerna och dess annonsformat.

yh_ADcopy

Uppdraget är en effekt av tidigare insatser HERE gjort för Yrkeshögskolan i Borås där kollegorna Robin Olsen och Pontus Engqvist har gästföreläst på ovan nämnda ämne. I samband med att man reviderat utbildningen har man kommit fram till att man vill utveckla utbildningen ytterligare och gå ännu lite djupare in på just digital marknadsföring.

"Det har varit oerhört givande att gästföreläsa på Borås YH men det är såklart desto roligare att vi nu fått möjlighet att ta fram en hel kurs för kommande klasser. Som föreläsare tvingas man verkligen stå på tårna vilket är superkul men det är inget som är så motiverande som att se de studerandes utveckling från första dagen till den sista. Att få vara en del av deras resa är stort och jag ser fram emot att följa dessa människor på deras resa i branschen många år framöver."

 

Kursen är beräknad att dra igång till hösten och ansvarig kursledare från HERE är Pontus Engqvist.

"Så glad att få välkomna vår nya utbildningskonsult Pontus Engqvist till höstens kurs i Digital Marknadsföring! Tillsammans kommer vi utforska spännande möjligheter och strategier för att lyckas i den digitala världen."

Teamet från HERE

Kollegorna bakom uppdraget

Pontus Engqvist

Digital Growth Specialist

pontus(a)here.se

Robin Olsen

Digital Growth Specialist

robin.olsen(a)here.se

KUNDCASE

Innovatum Science Park

Innovatum District är en av Sveriges främsta mötesplatser och ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

IHM Business School

Läs om hur HERE i flera års tid har utbildat framtidens e-handelschefer och marknadskommunikatörer.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

KUNDCASE

Nordiska Skorstensprodukter

Läs om samarbetet mellan HERE & NSPAB och digitaliseringen av sälj- och marknad.

 

Läs kundcase härpil_rundad_1

apak_logo
eleiko
yamaha_music
rudholm_group_logo
borjessons-logo
smh-logo
ihm

Allt börjar med ett möte

Funderar du på hur du kan utveckla din arbetsprocess runt digital marknadsföring men saknar ett team? Eller letar du efter specialister som kan komplettera ditt befintliga team och samtidigt hjälpa dig förbättra både uppföljningsarbetet och resultatet i era digitala kanaler?

Fyll i formuläret så tar en av våra strateger kontakt för att boka ett första möte, där går vi sen igenom ert nuläge och tittar på möjliga lösningar framåt samt reder ut om vi skulle kunna vara rätt partner för just ert projekt.

Google Premier Partner
google_analytics_certified_professional-1
bing_ads_accredited_professional
meta_business_partner-1
linkedin_marketing_partner
pinterest_marketing_partner-1
cookieinformation

here_logo_vit
Hither AB
559033-9353

pil_morph_4

Linkedin

Cookie & Privacy Policy